Getroffen maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Getroffen maatregelen Coronavirus (COVID-19)

U bent van harte welkom! Veilig op vakantie in eigen land met uw gezin kan bij Friese Meren villa's. Wij zijn klaar voor uw komst en ook in deze bijzondere tijd zult u genieten van een veilig verblijf.

Friese Meren villa’s volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD strikt op. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het  Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 
 
Friese Meren villa’s is geopend 
Friese Meren villa’s is een ruim opgezet vakantiepark en de vakantievilla’s beschikken over een ruime leefruimte en tuin waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Bekijk hier de informatie vanuit de rijksoverheid. 

Wij adviseren u de richtlijnen van het RIVM te volgen
en alleen met uw eigen gezin in een Watervilla te verblijven 


Het team van Friese Meren villa's heeft extra maatregelen getroffen zodat u kunt blijven genieten van een verblijf aan het water. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Extra aandacht besteden wij aan het reinigen van handcontactpunten in de villa's, dit betekent dat deurklinken, handvatten, lichtknopjes, etc. extra gereinigd worden. 

Friese Meren villa’s stelt de veiligheid en gezondheid van haar gasten en medewerkers voorop. De maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld, maar ook adviezen worden opgevolgd om op deze manier de risico’s van verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk uit te sluiten.

Aankomst en vertrek
  • Wanneer u komt in of uitchecken willen wij u vragen met maximaal 1 persoon de receptie te betreden. Wanneer er al 1 gast bij de balie staat willen wij u vragen buiten op gepaste afstand te wachten tot u naar binnen kan.
  • Als de receptie gesloten is, vindt u de instructies op de deur. Tijdens kantoortijden zijn wij tevens telefonisch bereikbaar.
  • Wanneer u de villa verlaat willen wij u vragen al het gebruikte bedlinnen in een kussensloop onder de trap te plaatsen.
RESERVERING ANNULEREN MET COVID-19
Denkt u erover om uw reservering te annuleren in verband met Covid-19?
Annuleren gaat tegen de normale annuleringsvoorwaarden.
 
Al onze vakantievilla’s zijn op dit moment normaal geopend. De vakantiehuizen zijn allemaal vrijstaand, gelegen zonder centrale voorzieningen en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar.

Graag willen wij u vragen de volgende contactgegevens op voorhand aan ons te verstrekken:
  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Mobiel telefoonnummer   
Wij kunnen u dan zo nodig direct informeren over zaken welke relevant zijn tijdens uw verblijf. Heeft u vragen of opmerkingen over uw reservering, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: info@friesemerenvillas.nl

Openingstijden receptie 
Tijdens onze openingstijden is onze receptie telefonisch bereikbaar op 0514-745074. Bekijk hier onze actuele openingstijden. 

Huisartsenpraktijk Echtenerbrug
De Veenscheiding 20, Echtenerbrug
0514 - 541 300

Dokterswacht Friesland (avond en weekend)
Altijd eerst bellen: 0900 - 112 7 112 

In noodgevallen
bel 112