Getroffen maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Getroffen maatregelen Coronavirus (COVID-19)

U bent van harte welkom! Veilig op vakantie in eigen land met uw gezin kan bij Friese Meren villa's. Wij zijn klaar voor uw komst en ook in deze bijzondere tijd zult u genieten van een veilig verblijf.

Friese Meren villa’s volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD strikt op. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het  Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

 

Friese Meren villa’s is geopend 


Friese Meren villa’s is een ruim opgezet vakantiepark en de vakantievilla’s beschikken over een ruime leefruimte en tuin waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting, heeft iedereen nog meer dan voldoende eigen ruimte en is de ruimte tot andere personen of het vormen van groepen personen niet aan de orde. Bekijk hier de informatie vanuit de rijksoverheid. 
 

Wij adviseren u de richtlijnen van het RIVM te volgen
en alleen met uw eigen gezin in een Watervilla te verblijven
 

Update 18 augstus 2020

Het team van Friese Meren villa's heeft extra maatregelen getroffen zodat u kunt blijven genieten van een verblijf aan het water. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Extra aandacht besteden wij aan het reinigen van handcontactpunten in de villa's, dit betekent dat deurklinken, handvatten, lichtknopjes, etc. extra gereinigd worden. 

Friese Meren villa’s stelt de veiligheid en gezondheid van haar gasten en medewerkers voorop. De maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld, maar ook adviezen worden opgevolgd om op deze manier de risico’s van verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk uit te sluiten.
 
 
Graag willen wij u vragen de volgende richtlijnen te volgen

 • Schud geen handen
 • Houd 1,5 meter afstand van iedereen buiten uw eigen huishouden, ook als u elkaar kent (kinderen onderling uitgezonderd)
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw ellenboog en gebruik papieren zakdoeken
 • Was regelmatig uw handen, langer dan 25 seconden, met water en zeep
 • Wanneer u griep of corona verschijnselen vertoont kunt u dit direct via de telefoon aan de receptie melden. Wij nemen vervolgens contact voor u op met de plaatselijke huisarts.
 
Dagbezoek/visite
Incidenteel dagbezoek is toegestaan, maar is beperkt tot maximaal 1 huishouden visite per villa. Bezoek moet altijd 1,5 meter afstand houden tot u en uw gezin.
 
Aankomst en vertrek
 • Wanneer u komt in of uitchecken willen wij u vragen met maximaal 1 persoon de receptie te betreden. Wanneer er al 1 gast bij de balie staat willen wij u vragen buiten op gepaste afstand te wachten tot u naar binnen kan.
 • Als de receptie gesloten is, vindt u de instructies op de deur. Tijdens kantoortijden zijn wij tevens telefonisch bereikbaar
 • Wanneer u de villa verlaat willen wij u vragen al het gebruikte bedlinnen in een kussensloop onder de trap te plaatsen
 
Graag willen wij u vragen de volgende contactgegevens op voorhand aan ons te verstrekken:
 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Mobiel telefoonnummer   

Wij kunnen u dan zo nodig direct informeren over zaken welke relevant zijn tijdens uw verblijf. Heeft u vragen of opmerkingen over uw reservering, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: info@friesemerenvillas.nl
 

Openingstijden receptie 

Onze receptie zit in het voorhuis van Hotel Restaurant de Tjongervallei (5 min loopafstand van het vakantiepark). 
Tijdens onze openingstijden is onze receptie telefonisch bereikbaar op 0514-745074. 

Maandag 09:00 tot 17:00 
Dinsdag09:00 tot 12:00
Woensdag09:00 tot 12:00 telefonisch bereikbaar tot 17:00
Donderdag09:00 tot 12:00
Vrijdag09:00 tot 17:00
ZaterdagTelefonisch bereikbaar van 09:00 tot 12:00
ZondagGesloten

Huisartsenpraktijk Echtenerbrug
De Veenscheiding 20, Echtenerbrug
0514 - 541 300

Dokterswacht Friesland (avond en weekend)
Altijd eerst bellen: 0900 - 112 7 112 

In noodgevallen
bel 112