Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Friese Meren villa’s volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD strikt op. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het  Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 
 

Friese Meren villa’s is geopend 

Friese Meren villa’s is een ruim opgezet vakantiepark en de vakantievilla’s beschikken over een ruime leefruimte en tuin waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Zelfs bij een maximale bezetting, heeft iedereen nog meer dan voldoende eigen ruimte en is de ruimte tot andere personen of het vormen van groepen personen niet aan de orde.  
 

Wij adviseren u de richtlijnen van het RIVM te volgen en alleen met uw eigen gezin in een Watervilla te verblijven.

Het team van Friese Meren villa's heeft extra maatregelen getroffen zodat u kunt blijven genieten van een verblijf aan het water. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Extra aandacht besteden wij aan het reinigen van handcontactpunten in de villa's, dit betekent dat deurklinken, handvatten, lichtknopjes, etc. extra gereinigd worden. 
 

Openingstijden receptie 

Onze receptie zit in het voorhuis van Hotel Restaurant de Tjongervallei (5 min loopafstand van het vakantiepark). 
Tijdens onze openingstijden is onze receptie telefonisch bereikbaar op 0514-745074. 

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag09:00 tot 12:30
Woensdag09:00 tot 17:00
Donderdag09:00 tot 12:30
Vrijdag09:00 tot 17:00
ZaterdagTelefonisch bereikbaar van 10:00 tot 13:00
ZondagGesloten


Heeft u vragen of opmerkingen over uw reservering, dan verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen: info@friesemerenvillas.nl