Over Friese Meren Villa's

Over Friese Meren Villa's

Friese Meren Villa’s is een jong en dynamisch bedrijf die zich specialiseert in de verhuur van hoogwaardige vakantievilla’s aan de Friese Meren. Als u optimaal wilt genieten tijdens uw vakantie in Friesland direct aan het water, maakt een luxe Watervilla van Friese Meren Villa’s in Delfstrahuizen uw verblijf compleet.
Het team van Friese Meren Villa’s zorgt ervoor dat uw vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Friese Meren villa's is geopend vanaf september 2017 en is een park in ontwikkeling.
Friese Meren villa's, een prachtige uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie op en rond het water in Friesland. Ideaal gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Delfstrahuizen met een waanzinnig uitzicht over het Tjeukemeer, met nabij gezellige restaurants, terrassen en winkeltjes.
De onder architectuur gebouwde rietgedekte villa’s zijn zo gesitueerd dat uw privacy en uitzicht zijn gegarandeerd.
Per villa is er plaats voor 2 auto’s, wanneer u met meerdere auto’s komt kunt u deze buiten het park vrij parkeren. De watervilla’s zijn in het bezit van particuliere eigenaren waardoor de inrichting en wellness per villa verschilt.
Alle villa’s zijn rookvrij en in enkele villa’s zijn huisdieren toegestaan. De watervilla’s zijn zeer geschikt voor families en gezinnen en worden niet verhuurd aan (groepen) jongeren of sportverenigingen.Alle luxe in één huis
De luxe watervilla’s van zijn van alle gemakken voorzien. Voor uw aankomst maken wij graag de bedden voor u op en verzorgen wij voor alle gasten een handdoekenpakket. Nabij het vakantiepark is een zandstrand op loopafstand waar u heerlijk kunt zonnen, zeilen of suppen. 

Onze villa’s zijn stijlvol ingericht en beschikken over uitgebreide en luxe voorzieningen, onder andere een design keuken met uitgebreide apparatuur, wasruimte voorzien van wasmachine en droger, smart televisies, internet op alle kamers, boxsprings met hoogwaardige matrassen, buiten meubilair en privé aanlegsteiger.Van 2 tot 14 personen
De open en ruime indeling zorgt ervoor dat onze villa’s uitermate geschikt zijn voor gezinnen en families tot 14 personen. Wanneer u ervoor kiest om met meerdere gezinnen bij ons een villa te huren bieden onze Watervilla’s voldoende ruimte om u even terug te trekken. Veel van onze Watervilla’s zijn uitgerust met slaapkamers met ensuite badkamer en smart televisies. Wilt u weten welke villa het beste aansluit op uw wensen, dan helpen wij u graag verder.