Bekijk onze faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voorziet Friese Meren Villa’s u van diverse gemakken. Graag geven wij u bij de receptie leuke tips om uw verblijf onvergetelijk te maken.
 
Wij bieden u graag de volgende faciliteiten aan: Fietsverhuur, barbecue verhuur, diverse watersportartikelen, Nespresso, Rituals en lokale producten. 

U kunt tijdens uw reservering aangeven welke faciliteiten u wenst bij te boeken. Indien u al een accommodatie heeft gereserveerd en u wilt één of meerdere faciliteiten bijboeken neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Onze lokale restaurants
Restaurant de FukeEetcafe de Dikke TutCafetaria Smuldorado, De Brekken, FEM aan het dok, Brasserie NO14
 
Een goed begin van de dag

Een goed begin van de dag

Boodschappenservice
Makkelijk uw boodschappen in uw accommodatie laten bezorgen op het park is geen probleem met de boodschappenservice van Spar Wesselius uit Echtenerbrug. Als u voor meer dan € 50,00 aan boodschappen besteld, worden de boodschappen gratis bij uw villa bezorgd. Dagelijks kunt u heerlijke verse broodjes afhalen, de Spar is 7 dagen in de week geopend. 

Fiets verhuur ​
Stadsfiets€ 17,50 per dag
E-Bike€ 27,50 per dag

In de buurt zijn mooie routes te fietsen: Sneekermeerroute en de Drie pontjes Sneek route.

Barbecue verhuur (Weber elektrisch)
Op het hele park geldt een open vuur verbod. Om aan de behoefte van veel gasten te voldoen om ook buiten te mogen grillen verhuren we een Weber Q1400 Stand. Het is een luxe elektrische barbecue op een onderstel, geschikt voor 8 personen met twee werkbladen. 

De huur bedraagt voor een weekend € 50,00, midweek € 75,00 en een week € 100,00. De barbecue wordt door ons bij uw accommodatie gebracht en weer opgehaald. U dient de elektrische barbecue weer schoon in te leveren. 
Ontspan & Geniet

Ontspan & Geniet

Strand
Vanaf het vakantiepark loopt u zo naar het zandstrand aan het Tjeukemeer om te zonnen, te zwemmen of te surfen.

Tennis
Tennisclub "De Kleine Kernen" ligt op loopafstand van het vakantiepark. U heeft mogelijkheid tijdens uw verblijf een buiten tennisbaan te reserveren. De kosten voor het huren van een tennisbaan bedragen € 20,00 per uur, voor het reserveren van een baan kunt u terecht op Meetandplay.nl.

Ligbedden
Uw accommodatie is voorzien van een tuintafel met stoelen. Om nog meer van uw vlonderterras te genieten verhuren wij ook ligbedden. De kosten voor een ligbed bedragen voor een weekend € 25,00, midweek € 40,00 en voor een week € 50,00. 

Bij de receptie kunt u ook terecht voor:
  • Rituals Cosmetics
  • Zwemvesten
  • Lokale producten
  • Uitgebreide informatie over de omgeving