Bekijk onze faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voorziet Friese Meren Villa’s u van diverse gemakken. Graag geven wij u bij de receptie leuke tips om uw verblijf onvergetelijk te maken.
 
Wij bieden u graag de volgende faciliteiten aan: ontbijtservice, fietsverhuur, barbecue verhuur, diverse watersportartikelen, Nespresso, Rituals en lokale producten. 

U kunt tijdens uw reservering aangeven welke faciliteiten u wenst bij te boeken. Indien u al een watervilla heeft gereserveerd en u wilt één of meerdere faciliteiten bijboeken neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Een zorgeloos begin

Een zorgeloos begin

Ontbijtservice (hoogseizoen)
Begin de dag met een heerlijk broodje en vers geperste jus d'orange. U kunt de broodjes bij de receptie bestellen. 

Fiets verhuur ​
Stadsfiets€ 12,50 per dag
E-Bike€ 22,50 per dag


Barbecue verhuur (Weber elektrisch)
Op het hele park geldt een open vuur verbod. Om aan de behoefte van veel gasten te voldoen om ook buiten te mogen grillen verhuren we een Weber Q1400 Stand. Het is een luxe elektrische barbecue op een onderstel, geschikt voor 8 personen met twee werkbladen. 
De huur bedraagt € 20,00 per dag en voor een weekend € 35,00. De barbecue wordt door ons bij uw woning gebracht en weer opgehaald. U dient de elektrische barbecue weer schoon in te leveren. 
Ontspan & Geniet

Ontspan & Geniet

Ligbedden
Uw Watervilla is voorzien van een tuintafel met stoelen. Om nog meer van uw vlonderterras te genieten verhuren wij ook ligbedden. De kosten voor een ligbed bedragen € 25,00 per verblijf met een max van één week. 

Bij de receptie kunt u ook terecht voor:
  • Rituals Cosmetics
  • Zwemvesten
  • Nespresso cups
  • Lokale producten
  • Uitgebreide informatie over de omgeving
Vakantiehuis met jacuzzi

Vakantiehuis met jacuzzi

Heerlijk ontspannen in uw vakantiehuis met eigen jacuzzi?

Friese Meren villa's biedt diverse luxe 8- tot 10 persoons villa's aan het water met een eigen jacuzzi in de tuin. Hier kunt u heerlijk opwarmen in de winter of opfrissen in de zomer. Bewonder samen de sterrenhemel en droom weg...

De onderstaande villa's beschikken over een jacuzzi: 
 
Weversbled 22 8 persoons villa
Weversbled 21 8 persoons villa
Weversbled 20 10 persoons villa
Weversbled 5 8 persoons villa

Wanneer u gebruik wenst te maken van de jacuzzi bij uw vakantiewoning betaalt u een toeslag van €95,00 per verblijf.