Visvakantie in Friesland

Visvakantie in Friesland

Een perfecte, relaxte visvakantie in hartje Friesland? Kies dan voor de villa’s van Friese Meren Villa’s. Onze villa’s zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Het park ligt in het Friese merengebied, u bent omringd door water en allerlei mooie vis hotspots. Onze villa’s beschikken over alle faciliteiten om uw visvakantie tot een succes te maken. Eigen aanlegsteiger, ruime vlonder, grote tuin, buitenverlichting, zwemtrap en luxe tuinset. Ontspannen na een dagje vissen? Relax in de jacuzzi of Finse sauna. Wat u maar wenst, het is mogelijk bij Friese Meren Villa’s.

Boek een villa


Eigen boot mee op vakantie

Een ultieme visvakantie met eigen boot, zodat u al het materiaal bij de hand heeft? Onze villa’s beschikken over een eigen aanlegsteiger waar u uw boot kwijt kan. Zo bereikt u gemakkelijk het Tjeukemeer of de andere Friese meren. U bevindt zich midden in het mooiste watersportgebied van Friesland met prachtig viswater. Wat wil een visliefhebber nog meer?


Een zorgeloze visvakantie

Onze (luxe) villa’s liggen allemaal aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Dit biedt de mogelijkheid om er iedere dag op uit te trekken en te gaan vissen. Heeft u niet een eigen boot tot uw beschikking? Dan kunt u er ook voor kiezen om een boot te huren of te vissen vanaf de waterkant. Het park, midden in het Friese merengebied, is dan het ideale startpunt om uw visvakantie te starten.

Bekijk alle villa’s