Vaarvakantie in Friesland

Vaarvakantie in Friesland

Bent u het liefst dag en nacht op het water te vinden, maar heeft u geen eigen boot tot uw beschikking? Vier dan uw vakantie in een luxe bungalow aan het water. Het vakantiepark van Friese Meren Villa’s ligt namelijk aan het water. Wij hebben diverse elektrische sloepen te huur waarmee u de Friese wateren kunt ontdekken. Vanaf ons park bent u direct op het Tjeukemeer – het mooiste watersportgebied van Nederland – en andere watergebieden zijn ook gemakkelijk te bereiken. Het park is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een dagje op het water.

Onze villa’s beschikken over een eigen aanlegsteiger. Het is mogelijk indien u een boot heeft deze mee te nemen en aan te leggen bij uw eigen aanlegsteiger. Zo vaart u gemakkelijk naar Langweer, Sloten, Sneek, Lemmer of een van de andere Friese Meren. Liever de andere kant op? U bent ook zo in het vaargebied van Overijssel en Drenthe.

Boek villa


Luxe villa aan het water

Onze villa’s liggen aan het water en beschikken over een ruime tuin met luxe zithoek. Na een dagje varen kunt u heerlijk tot rust komen in uw tuin. Daarnaast hebben veel van onze villa’s eigen wellness faciliteiten. Zo kunt u relaxen in de jacuzzi of bijvoorbeeld sauna. Geniet in de avondzon met een drankje van de voorbijvarende boten en het Friese landschap. Een verfrissende duik maken of een hengeltje uitgooien om te vissen? Op ons park is alles mogelijk. Zin in een sportieve activiteit? Wij bieden ook SUP boards aan die u kunt gebruiken om mee het water op te gaan. Kijk hier voor meer informatie.


Tips in de omgeving

Ons vakantiepark is de ideale uitvalsbasis om tijdens u vaarvakantie langs dorpen en steden te varen. Naast dat u zo bij het Tjeukemeer bent om te zonnen, surfen of zwemmen kunt u ook gemakkelijk naar het Sneekermeer of De Fluessen. U kunt op het Sneekermeer aanleggen bij het starteiland dat voorzien is van een restaurant en speeltuin of het kameleondorp in Terherne bezoeken. Daarnaast zijn er in de omgeving ook veel pittoreske plaatsjes te vinden zoals Ossenzijl, Goingarijp of Langweer. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de omgeving.