Watersport en fun verhuur

Watersport en fun verhuur

Friese Meren Villa's ligt direct aan het Tjeukemeer, middenin het mooiste watergebied van Nederland. Ook andere watergebieden zijn van hieruit al varend goed te bereiken. Friese Meren Villa's is hiermee de perfecte uitvalsbasis voor een dagje varen en het ontdekken van vele mooie Friese dorpen en steden.
 

Watersport en fun verhuur

Wij hebben diverse elektrische sloepen te huur waarmee u Friesland vanaf het water kunt ontdekken. 

Vanaf uw aanlegsteiger vaart u zo weg over het Tjeukemeer naar Lemmer, Langweer, Sloten en Sneek of richting één van de vele andere Friese Meren. Ook het vaargebied van Overijssel en Drenthe –de Beulakerweide en Belterweide bij Giethoorn, het mooie Nationaal Park Weerribben- Wieden en de turfroute- is uitstekend bereikbaar. 

Onze sloepen zijn uitsluitend beschikbaar voor gasten van Friese Meren Villa's. De huurperiode van de sloep is gekoppeld aan uw aankomst- en vertrekdag. Op de eerste dag van uw huurperiode is de sloep vanaf 15:00 uur voor u beschikbaar. Op de laatste dag van de huurperiode dient u de sloep uiterlijk om 10:00 uur weer in te leveren.
 
 

E sloep 550 geschikt tot 8 personen
 
Deze stoere boot, geschikt voor 8 personen, is uitgerust met zit- en rugkussens en beschikt over een elektromotor. Met deze electrosloep kunt u heerlijk fluisterstil varen en optimaal genieten van de natuur om u heen. Deze sloep is voorzien van een buiskap.

 
Weekend
Midweek
Week
€ 400,00
€ 550,00
€ 950,00
 
Van Vossen E-sloep 550 varend op het water

E sloep 590 geschikt tot 10 personen
 
E-sloep 590 een moderen gelijnde tender/sloep met en goed bereikbaar zwemplateau waarmee de belevenis met het water nog intenser wordt. Deze sloep is uitgerust met een Lithium accu waardoor u onbezorgd 8 uur (max. 9Km/h) achter elkaar kunt varen. Met deze electrosloep kunt u heerlijk fluisterstil varen en optimaal genieten van de natuur om u heenDeze sloep is voorzien van een buiskap.

 
Weekend
Midweek
Week
€ 425,00
€ 575,00
€ 1.000,00
 
Van Vossen E-sloep 590 varend op het water
 

E Sloep 630 geschikt tot 12 personen
 
Deze sloep is uitgerust met een Lithium accu waardoor u onbezorgd 8 uur (max. 9Km/h) achter elkaar kunt varen. Met deze electrosloep kunt u heerlijk fluisterstil varen en optimaal genieten van de natuur om u heenDeze sloep is voorzien van een bimitop.

 
Weekend
Midweek
Week
€ 550,00
€ 700,00
€ 1.200,00
 
Van Vossen E-sloep 630 varend op het water

Bekijk hier de volledige huurvoorwaarden van onze sloepen.

Wanneer u een sloep reserveert hanteren wij onderstaande voorwaarden
Legitimatiebewijs verplicht (geldig identiteitsbewijs)
Huisdieren zijn in onze boten niet toegestaan
Eigen risico (borg) per boot bedraagt € 500,00
Minimum leeftijd 30 jaar
Dagverhuur is niet mogelijkBrugtijden en vaarkaarten
Wanneer u over de Friese wateren vaart komt u langs vele bruggen en sluizen. 
Om u tocht zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken kunt via deze link de actuele openingstijden bekijken Brugtijden. 

Via deze link kunt u diverse vaarroutes bekijken.

Onze sloepen zijn van april tot en met september te huur. 
 
Scooter Verhuur
In samenwerking met DH Scooterverhuur
De perfecte manier om Friesland op zijn mooist te bekijken is op onze retro scooters. Wij hebben voor u de mooiste routes klaar staan om een onvergetelijke dag door het mooie Friesland te toeren, langs diverse meren, bossen en het platteland. Op onze retro scooters hoeft u geen helm te dragen zo kunt u nog meer genieten van de omgeving. U huurt al een scooter vanaf € 35,00 per dagdeel of € 50,00 per dag. U kunt u scooter via deze link reserveren. 

Scooterverhuur watervilla Friesland


Beleef Friesland vanuit een Kayak 
KayakTjongerTours is toegewijd aan de schoonheid van de natuur rondom Friese Meren villa's en natuurgebied de Rottige Meente en wil bijdragen aan de ontwikkeling van een milieuvriendelijk toerisme.

Wanneer u een kayak arrangement wilt reserveren kunt u via deze link uw aanvraag plaatsen. 

Deze faciliteiten zijn alleen te boeken voor gasten die op ons park verblijven.